I de gamle lokalene til Tufta kro i Røros sentrum har vi åpnet restauranten Grillhuset Håndverk. Her har vi en jordnær og rustikk stil, med utgangspunkt i lokalmat fra alle fantastiske produsenter i området. På Håndverk serverer vi danske smørbrød og dagens middag. Ta turen til lunsj eller etter jobb for en god matbit, eller ta med maten hjem og nyt den der. Vi kan også tilby menyen vår til catering. Du kan reservere bord til treretters middag. 
Hjertelig velkommen! 

Våre åpningstider er:
ONSDAG - LØRDAG
13 – 21

Smørbrød serveres fra 13 til 16.30, og deretter tilbyr vi middagsrettene fra 16.30 til kjøkkenet stenger klokken 20.00.

MENY:
Danske “smørrebrød”
195,-
Velg mellom: 


Røkt and
rug, hvete, melk
And er en dansk klassiker, og vi serverer den med søtpotet, appelsin og tranebær. Et skikkelig friskt “smørrebrød”.

Anne-Lises sild
rug, hvete, melk, sennep, fisk
Vi har marinert norsk sild i akevitt, einebær og granskudd, og vendt dem i Anne-Lises oppskrift på sennepsrømme.

Frikadelle
rug, hvete, melk, egg, sennep
Frikadeller hører til på et tradisjonelt dansk smørbrødbord, og vi serverer på en mer sommerlig måte med en dansk potetsalat.

Torskerogn
rug, hvete, melk, egg, fisk, sennep
Posjert og smørstekt torskerogn med tartarsaus og speket eggeplomme av egg fra Galåvolden gård.

Sprengt okse
rug, hvete, melk, egg
Sprengt høres brutalt ut, men det er bare snakk om salting og koking. Kjøttet serveres med ramsløkkrem og syltet ramsløkkapers.

Tørket reinsdyr
rug, hvete, melk, egg
Reinsdyr fra Stensaasen serveres med “egg royale”, eller eggestand som det også kalles, samt syltede grønne tomater.


Eller prøv et utvalg, med “kjøkkenets tre små
290,-

Middag:
Menyen kan variere med sesong og tilgang på råvarer
Forrett - 175,-

Kjøtt - 375,-
Fisk - 375,-
Biff - 425,-
Kokkens - pris varierer etter hva vi serverer denne uken
Dessert - 145,-

3-retter
Prøv vår setmeny med forrett, valgfri hovedrett fra menyen over (50,- ekstra for biff) og dessert.

Du kan reservere bord til 3-retteren vår.
645,-


Noen av produsentene vi får råvarer fra:

Rørosmeieriet

Fra Rørosmeieriet får vi ferske meieriprodukter med utspring i rike mattradisjoner fra Røros-traktene.

Røroskjøtt

Røroskjøtt gir oss kjøtt fra storfe og lam av høy kvalitet. Mange av dyrene har gått på utmarksbeite i fjelltraktene.

Galåvolden gård

Galåvolden er en allsidig produsent som vi får ferske egg, vellagret ost og spesiallagd is fra.

Stensaas

Rørosregionen byr på flott fjellandskap som reinsdyra trives i, og Stensaas leverer kvalitet hver gang.